Babyfoon met camera

De Ulo is ideaal te gebruiken als babyfoon met camera. De leuke uitstraling en hoge resolutie 2 megapixel camera maken hem ontzettend geschikt voor de babykamer. Jullie kunnen beneden op je smartphone alles in de gaten houden terwijl jullie kleine lekker in de wieg of bed ligt.

Via de website en een app kun je de Ulo je eigen voorkeuren van bijvoorbeeld kleur en vorm van de ogen aangeven zodat deze perfect bij het interieur van je babykamer past. Je weet altijd wat er in Ulo omgaat. Is de batterij bijna op dan oogt hij moe en als je een foto maakt dan knippert de Ulo. Ook volgen de ogen elke beweging die in de kamer plaatsvindt. Hierdoor is de Ulo bijzonder geschikt als babyfoon met camera om je kleintje in de gaten te houden terwijl je in een andere kamer of zelfs bij de buren bent, gewoon met je smartphone.

De Ulo heeft live videoverbinding. Erg handig om in de gaten te houden wat er in huis of in de babykamer gebeurd. Ulo streamed direct (video & audio) naar je smartphone. Daarnaast kan de Ulo foto’s maken op afstand en zend deze bijvoorbeeld naar een beveiligde website, je dropbox account of direct in je email.Bebyfoon met camera

Lees alle informatie over de Ulo en hoe je deze als babyfoon met camera kunt gebruiken op onze Homepagina.

Bestel de Ulo hier!

Ulo beveiligingscamera

Ulo December 2018 verkrijgbaar

De Ulo is in productie genomen en er wordt momenteel hard gewerkt om levering begin december 2018 in Europa mogelijk te maken. De consumentenprijzen zullen tussen de € 230 en € 250 inclusief BTW liggen.

Momenteel bekijken wij of onze website Ulocamera.nl als webshop ingericht wordt om de Nederlandse markt te bedienen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Ulo camera

Ulo, de camera die met je communiceert

ulo

De Ulo is een leuke beveiligingscamera in de vorm van een uiltje dat met je communiceert.

De Ulo camera is een schattige en interessante verschijning en staat superleuk in je huis. Maar daarnaast is de Ulo ook nog eens super handig, je kunt er van alles mee in de gaten houden via bijvoorbeeld je smartphone. Het is dus én de ultieme gadget én een super functioneel apparaat!

Het is een project dat door middel van crowdfunding op kickstarter gefinancierd is. Het afgelopen 2 jaar stonden in het teken van de ontwikkeling van de Ulo. Vanaf begin 2017 zou de Ulo in productie worden genomen, maar dat is uitgesteld tot medio 2018. Het blijft natuurlijk een nieuw project en de producenten willen natuurlijk wel een goed product op de markt brengen. Zodra de Ulo in Nederland leverbaar is verneem je dat hier!

ulo beveiligingscamera

Ulo communiceert door oogbewegingen. Via de website en een app kun je de Ulo je eigen voorkeuren van bijvoorbeeld kleur en vorm van de ogen aangeven.

Je weet altijd wat er in Ulo omgaat. Is de batterij bijna op dan oogt hij moe en als je een foto maakt dan knippert de Ulo.
Ook volgen de ogen elke beweging die in de kamer plaatsvindt. Hierdoor is de Ulo bijzonder geschikt als bewakingscamera, of om je baby of huisdieren in de gaten te houden vanaf je smartphone.

De Ulo heeft live videoverbinding. Erg handig om in de gaten te houden wat er in huis of in de babykamer gebeurd. Ulo streamed direct (video & audio) naar je smartphone. Daarnaast kan de Ulo foto’s maken op afstand en zend deze bijvoorbeeld naar een beveiligde website, je dropbox account of direct in je email. Door de geïntegreerde infrarood camera kan de Ulo zelfs in een donkere kamer zien.