Babyfoon met camera

De Ulo is ideaal te gebruiken als babyfoon met camera. De leuke uitstraling en hoge resolutie 2 megapixel camera maken hem ontzettend geschikt voor de babykamer. Jullie kunnen beneden op je smartphone alles in de gaten houden terwijl jullie kleine lekker in de wieg of bed ligt.

Via de website en een app kun je de Ulo je eigen voorkeuren van bijvoorbeeld kleur en vorm van de ogen aangeven zodat deze perfect bij het interieur van je babykamer past. Je weet altijd wat er in Ulo omgaat. Is de batterij bijna op dan oogt hij moe en als je een foto maakt dan knippert de Ulo. Ook volgen de ogen elke beweging die in de kamer plaatsvindt. Hierdoor is de Ulo bijzonder geschikt als babyfoon met camera om je kleintje in de gaten te houden terwijl je in een andere kamer of zelfs bij de buren bent, gewoon met je smartphone.

De Ulo heeft live videoverbinding. Erg handig om in de gaten te houden wat er in huis of in de babykamer gebeurd. Ulo streamed direct (video & audio) naar je smartphone. Daarnaast kan de Ulo foto’s maken op afstand en zend deze bijvoorbeeld naar een beveiligde website, je dropbox account of direct in je email.Bebyfoon met camera

Lees alle informatie over de Ulo en hoe je deze als babyfoon met camera kunt gebruiken op onze Homepagina.

Bestel de Ulo hier!

Ulo beveiligingscamera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *